Religious Technology Center Religious Technology Center
A Dianetika és a Szcientológia védjegyeinek tulajdonosa
Bevezetés
A Szcientológia vallás
Aki a Szcientológia jövőjét szavatolja
David Miscavige: A Vezetőtestület Elnöke
Küldjön jelentést az RTC-nek
Az RTC-t érdeklő ügyek
Elérhetőségek

A következőre gondolok: Mindaz, amiről az imént beszéltem, valamint az a hatalmas haladás, amit az elmúlt három évben elértünk a drogrehabilitáció, oktatás, erkölcs, emberi jogok és egy világszerte jelenlévő önkéntes lelkész csapat tekintetében – mindez úgy terjed, mint a futótűz. És Önök nemcsak hogy részei ennek a futótűznek: Önök az a szikra, amely mindezt elindította.

Ezért illő, hogy Önök is azt kapják, amit adtak; és hogy ez az új egyház, amelyet a Szcientológusok Nemzetközi Szövetsége minden egyes, 156 országból származó tagjának adománya tett lehetővé, örökre megmaradjon emlékezetünkben: Köszönjük New York.

Szóval itt az idő továbblépni. New York szcientológusai itt személyes győzelmet arathatnak a reaktív elme felett, és elérhetik az ezzel járó szellemi szabadságot. Amint arról az elkövetkező hónapokban hallani fognak, az épület nem csak azt a célt szolgálja, hogy Önök »itt és most« jobbá válhassanak, hanem ennél is nagyobb programokat, melyek drámaian felgyorsítják majd a bolygónak nyújtott segítségünket. De ezeken túl ez az egyház képviseli azt a munkát és segítséget is, melyet mindannyiunknak nyújtanunk kell továbbra is, hogy maradéktalanul elérjük céljainkat. Mivel ez az az ideális egyházi központi szervezet, ahonnan minden programunkat és minden technológiánkat eljuttatjuk szó szerint mindenhova.

Tehát igen, ez csak a kezdet. Ezért mondom azt, hogy ma kezdődik a valódi munka.

Ez több mint otthon Önöknek, New York szcientológusainak. A nagyközönségnek is otthona – szívesen látunk minden jó szándékú férfit és nőt, és azokat, akik elkötelezték magukat, hogy segítsenek. Azáltal, hogy tettekkel demonstráljuk meggyőződésünket a hitünkről, a jövőnknek nincsenek korlátai.

Mivel ez New York, és ha ennek a városnak segítünk, a világnak segítünk.

Ha a gonoszság, fájdalom, zűrzavar és igazságtalanság alapvető tények a mai világban, mutassuk meg egy erősebb meggyőződéssel, hogy LEHET VALAMIT TENNI EZZEL KAPCSOLATBAN. Mert mi hiszünk az emberben. Mi tudjuk, hogy van remény. És mert mi tudunk segíteni és együtt dolgozni, tetteink igenis fognak változást hozni.

Nagyon köszönöm.


A beszéd teljes audiovizuális felvétele megtekinthető a legközelebbi Szcientológia egyházban.