Religious Technology Center Religious Technology Center
A Dianetika és a Szcientológia védjegyeinek tulajdonosa
Bevezetés
A Szcientológia vallás
Aki a Szcientológia jövőjét szavatolja
David Miscavige: A Vezetőtestület Elnöke
Küldjön jelentést az RTC-nek
Az RTC-t érdeklő ügyek
Elérhetőségek

A Szcientológia keresztAhogyan a képzés és auditálás Hídja egy olyan gondosan megtervezett, lépésről lépésre haladó utat biztosít a szellemi szabadság felé, amely egyre magasabb szintekből áll, a Szcientológia vallás egyházi szervezetei is hierarchikus felépítésűek, és ezeket a szinteket tükrözik. Ennek a hierarchiának az alacsonyabb szintjein találhatóak a területi lelkészek, csoportok és missziók, akik bevezető auditálást és képzést szolgáltatnak, a felsőbb szinteken pedig a nagyobb egyházi szervezetek vannak, amelyek a vallás haladó auditálási és képzési szolgáltatásait nyújtják.

Minden egyházat egy nemzetközi vezetési hálózat fog össze, amely támogatja, koordinálja és segíti a szervezeteket, hogy a Dianetika és Szcientológia mentális és szellemi filozófiái és technológiái, amelyeket L. Ron Hubbard fejlesztett ki, elérhetőek legyenek minden olyan ember számára, aki igénybe kívánja ezeket venni, és hogy a Szcientológia szolgáltatásait pontosan úgy alkalmazzák, ahogyan azt Mr. Hubbard meghagyta.

Minden Szcientológia egyház külön van bejegyezve; saját igazgatótestülete és ügyvezetői vannak, akik a szervezet testületi egyházi tevékenységeiért és jóllétéért felelősek. Ezek az egyházak együttesen egy kiterjedt, több mint 5000 egyházból, misszióból és csoportból álló nemzetközi hálózatot alkotnak. Közel 22 000 szcientológus szolgál munkatársként ezekben az egyházakban és missziókban, valamint a kapcsolódó csoportokban és szervezetekben az egész világon.