Religious Technology Center Religious Technology Center
A Dianetika és a Szcientológia védjegyeinek tulajdonosa
Bevezetés
A Szcientológia vallás
Aki a Szcientológia jövőjét szavatolja
David Miscavige: A Vezetőtestület Elnöke
Küldjön jelentést az RTC-nek
Az RTC-t érdeklő ügyek
Elérhetőségek

Karrierje során Mr. Miscavige fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy kiterjessze és védelmezze a Szcientológia vallást. Az 1980-as évek elején az ő kezdeményezésére átszervezésre került az Egyház testületi- és menedzsmentstruktúrája, ami egy új korszak, sok éves növekedés és stabilitás kezdetét jelentette a vallás számára. 1993-ban Mr. Miscavige zárta le a Szcientológia és az Amerikai Egyesült Államok Adóhivatala között 40 éve tartó háborút. Ehhez hasonlóan személyes és rendkívül hatékony közreműködéssel teremtett békét, és vetett véget a múltbeli bírósági és kormányzati vitáknak mind az Egyesült Államokban, mind más országokban.

A Szcientológia vallás bolygószintű vezetőjeként, mely tisztséget már lassan 20 éve viseli, az Egyház soha azelőtt nem tapasztalt terjeszkedést ért el mint világméretű mozgalom. Ezt a 165 országban található több mint 11 000 egyház, misszió és központ is tanúsítja, melyek létrejötte nem kis részben az ő lankadatlan elkötelezettségének köszönhető, amellyel L. Ron Hubbard örökségének tisztaságát és sértetlenségét biztosítja.

Bár nem szóvivője a Szcientológiának, gyakran említik a médiában a vallás kapcsán. 1992-ben Ted Koppel interjúvolta meg egy 90 perces Nightline showban, amely Emmy-díjat nyert. Egy évvel később Mr. Miscavige-et beválasztották egy vezetőkből álló csoportba, melynek tagjait az Egyesült Államok elnöke meghívta egy vallásszabadsággal kapcsolatos konferenciára a Fehér Ház rózsakertjébe. Az elmúlt harminc év során több százezer szcientológushoz és nem-szcientológushoz beszélt nemzetközi Szcientológia ünnepségeken és rendezvényeken. Előrelátása és a Szcientológia céljainak előmozdításában tanúsított elkötelezettsége eredményeképpen annyi ember indult el a Teljes Szabadság felé vezető Hídon, mint soha ezelőtt az Egyház történetében.

Mr. Miscavige a hajtóereje annak a világraszóló programnak, amely kiterjeszti az összes Szcientológia egyházat, hogy jobban tudják szolgálni a közösségüket; hogy ne csak a józanság menedékként szolgáló szigeteivé váljanak, ahol mindenkit szívesen látnak, hanem az Egyház számtalan olyan társadalmi programja számára is központokként szolgáljanak, amelyek célja eltörölni az írástudatlanságot, erkölcstelenséget, drogfüggőséget és az intoleranciát.

Mr. Miscavige ennek megvalósítása érdekében számos új egyháznak személyesen felügyelte a létrehozását és megnyitását: