Religious Technology Center Religious Technology Center
A Dianetika és a Szcientológia védjegyeinek tulajdonosa
Bevezetés
A Szcientológia vallás
Aki a Szcientológia jövőjét szavatolja
David Miscavige: A Vezetőtestület Elnöke
Küldjön jelentést az RTC-nek
Az RTC-t érdeklő ügyek
Elérhetőségek

BEVEZETŐ AZ ELEKTRONIKUS JELENTÉSI ŰRLAPHOZ

Religious Technology Center logó - Szcientológia és Dianetika szimbólumok

AZ RTC-T ÉRDEKLŐ ÜGYEK
ETIKA TECH ADMIN

Ma az internetnek becslések szerint kilencszáznegyvenmillió felhasználója van, és ez a szám napról napra növekszik. Mivel szcientológusok tízezrei rendelkeznek internet hozzáféréssel, az RTC létrehozott egy „e-nyomtatvány” (elektronikus formanyomtatvány) vonalat, hogy mindenkinek lehetőséget biztosítson arra, hogy az RTC-t érdeklő ügyekkel kapcsolatban jelentéseket küldhessen az interneten keresztül.

Az „e-nyomtatvány” egyszerűen a hagyományos papírra készült formanyomtatványok elektronikus változata, amit számítógépen kell kitölteni, és pár perc alatt elektronikusan el lehet küldeni a világ bármely részéről.

Az RTC-t érdeklő ügyek című részben talál egy leírást és egy felsorolást arról is, hogy mik az RTC-t érdeklő ügyek.

A következő oldalon található jelentési űrlapot nagyon egyszerű kitölteni, és lehetővé teszi, hogy teljes részletességgel kifejtse jelentését az 1982. július 22. R, Javított kiadás: 2000. augusztus 9., TUDOMÁSJELENTÉSEK című HCO-iránylevél, illetve a Bevezetés a Szcientológia etikába című L. Ron Hubbard könyv 9., Etikai jelentések című fejezetének TUDOMÁSJELENTÉSEK című része alapján.