Religious Technology Center Religious Technology Center
A Dianetika és a Szcientológia védjegyeinek tulajdonosa
Bevezetés
A Szcientológia vallás
Aki a Szcientológia jövőjét szavatolja
David Miscavige: A Vezetőtestület Elnöke
Küldjön jelentést az RTC-nek
Az RTC-t érdeklő ügyek
Elérhetőségek

AKI A SZCIENTOLÓGIA JÖVŐJÉT SZAVATOLJA

A Dianetika és a Szcientológia hatékony technológiái az igazi szellemi szabadság és halhatatlanság elérésének eszközeit nyújtják mindenki számára, aki elindul az e cél felé vezető úton. Soha nem létezett még ehhez hasonló technológia, és emberek milliói tekintik azt a világ minden részén felülmúlhatatlanul értékesnek. Ők tudják, hogy amikor ezt a technológiát precízen alkalmazzák, ahogyan azt L. Ron Hubbard leírta – és becsületesen és etikusan vesznek részt az alkalmazásában –, minden alkalommal el fogják érni azt a szellemi fejlődést, amely felé a Szcientológiával törekednek.

A Religious Technology Center azért létezik, hogy gondoskodjon ennek megtörténtéről. A célja megvédeni a közönséget a technológia helytelen alkalmazásától, és gondoskodni arról, hogy a Dianetika és a Szcientológia vallási technológiái jó kezekben maradjanak, és megfelelően szolgáltassák azokat.

A technikai alkalmazás tisztaságának ellenőrzése és érvényre juttatása, valamint a standard adminisztrációról való gondoskodás nagy feladat. A történelem során minden vallásnak voltak olyan időszakai, amelyek során a vallás térhódítása doktrínáinak és gyakorlatainak megmásításával, sőt, akár az eredeti küldetéstől való nyílt elszakadással párosult. A vallási mozgalmak és vallási felekezetek korszakokon át szenvedtek a belső harcok és a hatalomért folytatott küzdelmek romboló hatásaitól.