Religious Technology Center Religious Technology Center
A Dianetika és a Szcientológia védjegyeinek tulajdonosa
Bevezetés
A Szcientológia vallás
Aki a Szcientológia jövőjét szavatolja
David Miscavige: A Vezetőtestület Elnöke
Küldjön jelentést az RTC-nek
Az RTC-t érdeklő ügyek
David Miscavige

David Miscavige

David Miscavige a Religious Technology Center (RTC) elnevezésű nonprofit szervezet Vezetőtestületének Elnöke, melyet 1982-ben hoztak létre, hogy megőrizze, fenntartsa és megvédelmezze a Szcientológia vallást.

Az RTC rendelkezik a legmagasabb szintű egyházi jogkörrel L. Ron Hubbard vallási technológiáinak standard és tiszta alkalmazása felett. Az RTC nem része az Egyház vezetési struktúrájának, és nem vesz részt annak mindennapi ügyeiben.

A Vezetőtestület Elnöke a legmagasabb hivatal az RTC-n belül, melyre David Miscavige egyedülállóan megfelelt. Élete nagy részében aktív szcientológus volt; 1976-ban lett az Egyház munkatársa, és azóta az Egyház tevékenységeinek szinte minden területén dolgozott.

Mr. David Miscavige már fiatalon Szcientológia lelkésznek tanult, és több éven keresztül szellemi tanácsadást nyújtott a híveknek. Később szorosan együtt dolgozott L. Ron Hubbarddal, a Szcientológia alapítójával, segítve őt a képzésben lévő Szcientológia lelkészek számára szükséges technikai képzési filmek és anyagok forgatásában és előállításában. Néhány évvel később továbblépett a Nemzetközi Vezetésbe, és az Egyház misszionáriusainak tevékenységeiért volt felelős az egész világon. 1987-ben Mr. Miscavige a Religious Technology Center Vezetőtestületének Elnöke lett.