Religious Technology Center Religious Technology Center
A Dianetika és a Szcientológia védjegyeinek tulajdonosa
Bevezetés
A Szcientológia vallás
Aki a Szcientológia jövőjét szavatolja
David Miscavige: A Vezetőtestület Elnöke
Küldjön jelentést az RTC-nek
Az RTC-t érdeklő ügyek
Religious Technology Center logó – Szcientológia és Dianetika szimbólumok

AZ RTC-T ÉRDEKLŐ ÜGYEK
ETIKA TECH ADMIN

AZ RTC-T ÉRDEKLŐ ÜGYEK

Az ilyen jelentések létfontosságúak a Religious Technology Center és annak Inspector General Networkje számára. Az RTC, mint a Szcientológia védjegyeinek tulajdonosa, a Szcientológia vallás védelmezője. Az RTC Inspector General Network egy független kivizsgáló és irányító testület, amelynek feladata működésben tartani a Szcientológiát azáltal, hogy gondoskodik a Dianetika és a Szcientológia technológia tiszta és etikus használatáról.

Vannak bizonyos ügyek, amelyek különösen fontosak, és az RTC kiemelt érdeklődésére tartanak számot; ezeket itt részletesen felsoroltuk. Bármikor is ír ilyen jelentéseket, az RTC-hez is juttasson el másolatokat azokból. Az RTC Inspector General Networkje az ilyen jelentéseket arra használja, hogy segítsen megtalálni a Szcientológia egyházakon, missziókon és egyéb egyházi szervezeteken belüli és azokon kívüli rejtett elnyomást, beszivárgást, lázítást és korrupciót – hogy megvédje a Hidat mindenki számára.

Néhány esetben, amennyiben éber és gondoskodó szcientológusok nem jelentettek volna egy szituációt az Inspector General Networknek, tovább tartott volna megtalálni az elnyomó személyt. De a kapott jelentéseknek köszönhetően az elnyomást gyakran gyorsabban megtaláltuk és kiirtottuk, visszaállítva ezzel a standard techet és irányelvet.

Az ilyen ügyekről közvetlenül az RTC-nek küldhet kommunikációt. Számos közönségtag és munkatárs tesz így. Ők a tech és az irányelvek standard alkalmazásán keresztül elért jó eredményeiket is megírják. Minden ilyen kommunikáció értékes az RTC számára.

A jelentés elküldéséhez válassza ki az egyik RTC-t érdeklő ügyet a jobb oldali menüből, majd a következő oldalon kattintson azokra a témákra, amelyekkel kapcsolatban jelentést szeretne tenni. Ha a jelentését most szeretné elküldeni, használja az RTC elektronikus jelentési űrlapját. Postán is küldhet jelentéseket az RTC Reports Officernek (Jelentések Tisztjének) a következő címre: 1710 Ivar Avenue, Suite 1100, Los Angeles, CA 90028, USA. Fax: 00 1 (323) 667-0960.