Religious Technology Center Religious Technology Center
A Dianetika és a Szcientológia védjegyeinek tulajdonosa
Bevezetés
A Szcientológia vallás
Aki a Szcientológia jövőjét szavatolja
David Miscavige: A Vezetőtestület Elnöke
Küldjön jelentést az RTC-nek
Az RTC-t érdeklő ügyek

A Religious Technology Center garantálja a Dianetika és a Szcientológia folyamatos tisztaságát azáltal, hogy gondoskodik róla, hogy a védjegyek és a technológia, amelyet azok védenek, jó kezekben legyenek, és megfelelően használják őket az egész világon. Ugyanakkor az Egyház vezetéséért és a szcientológusoknak nyújtott szolgáltatásokért felelős személyek ellenőrzésén keresztül az RTC egy olyan erős és megronthatatlan egyházi Vezetőtestületet is biztosít, amely soha nem kerül sem a belső ügyek, sem pedig a vallás megkárosítására irányuló külső kísérletek hatása alá. Ezzel a biztosítékkal a Szcientológia vallás egyházi hierarchiája védelmet élvez a beszivárgással szemben, és az egyház tagjai elérhetik azt a szellemi szabadságot, amelyre törekszenek, amikor belépnek egy Szcientológia egyházba.

A Dianetika és a Szcientológia anyagainak pontos alkalmazásával az ember nemcsak önmagát érti meg mint szellemi lényt, hanem a valódi szellemi szabadságot is. Így a szcientológusok a világ minden részén szellemi megváltásuk érdekében lényegesnek tekintik vallási technológiájuk fenntartását és állandóságát – pontos összhangban az Alapító forrásműveivel.

A Religious Technology Center tehát annak biztosításán munkálkodik, hogy L. Ron Hubbard szellemi szabadsághoz vezető hagyatéka – holnap csakúgy, ahogy tízezer év múlva is – folyamatosan létezzen. Szcientológusok milliói számára a világon semmi sem fontosabb ennél.